Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of dry, particle-size fractionation on protein and amino acid content of three seaweed species
Назив: | Impact of dry, particle-size fractionation on protein and amino acid content of three seaweed species | Аутори: | Healy, Laura E; Zhu, Xianglu; Pojic, Milica M ; Poojary, Mahesha M; Curtin, James; Tiwari, Uma; Sullivan, Carl; Tiwari, Brijesh K | Година: | 2022 | Публикација: | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES | ISSN: | 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 25 br. 1 str. 2073-2088 | DOI: | 10.1080/10942912.2022.2120001 | WoS-ID: | 000855956400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85138487555 | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/322 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/823159 |
Пројекат: | Teagasc Walsh Scholarship BiOrbic SFI Bioeconomy Research Centre - Ireland's European Structural and Investment Programmes, Science Foundation Ireland [16/RC/3889] European Regional Development Fund |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.