Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of dry, particle-size fractionation on protein and amino acid content of three seaweed species
Назив: Impact of dry, particle-size fractionation on protein and amino acid content of three seaweed species
Аутори: Healy, Laura E; Zhu, Xianglu; Pojic, Milica M  ; Poojary, Mahesha M; Curtin, James; Tiwari, Uma; Sullivan, Carl; Tiwari, Brijesh K
Година: 2022
Публикација: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
ISSN: 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 25 br. 1 str. 2073-2088
DOI: 10.1080/10942912.2022.2120001
WoS-ID: 000855956400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85138487555
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/322
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/823159
Пројекат: Teagasc Walsh Scholarship
BiOrbic SFI Bioeconomy Research Centre - Ireland's European Structural and Investment Programmes, Science Foundation Ireland [16/RC/3889]
European Regional Development Fund
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

6
SCOPUSTM
1
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.