Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Impact of dry, particle-size fractionation on protein and amino acid content of three seaweed species
Naziv: Impact of dry, particle-size fractionation on protein and amino acid content of three seaweed species
Autori: Healy, Laura E; Zhu, Xianglu; Pojic, Milica M  ; Poojary, Mahesha M; Curtin, James; Tiwari, Uma; Sullivan, Carl; Tiwari, Brijesh K
Godina: 2022
Publikacija: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
ISSN: 1094-2912 International Journal of Food Properties Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 25 br. 1 str. 2073-2088
DOI: 10.1080/10942912.2022.2120001
WoS-ID: 000855956400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85138487555
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/322
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/823159
Projekat: Teagasc Walsh Scholarship
BiOrbic SFI Bioeconomy Research Centre - Ireland's European Structural and Investment Programmes, Science Foundation Ireland [16/RC/3889]
European Regional Development Fund
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

6
SCOPUSTM
1
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.