Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of different vinification technologies and yeasts on qualitative parameters and terpene compounds of Sauvignon Blanc wines
Назив: | Effects of different vinification technologies and yeasts on qualitative parameters and terpene compounds of Sauvignon Blanc wines | Аутори: | Cervinka, L; Burg, Patrik; Soural, I; Masan, Vladimir; Cizkova, Alice; Soucek, J; Visacki, Vladimir V; Ponjican, Ondrej O; Sedlar, Aleksandar D | Година: | 2021 | Публикација: | ACTA ALIMENTARIA | ISSN: | 0139-3006 Acta Alimentaria Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 50 br. 4 str. 484-493 | DOI: | 10.1556/066.2021.00045 | WoS-ID: | 000720070500003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85130313776 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/823602 | Пројекат: | Operational Programme Research, Development and Education -Research Infrastructure for Young Scientists [CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_017/0002334] long time development of Research Institute of Agricultural Engineering p.r.i. [RO0618] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.