Резултати

еНаука >  Резултати >  Food chain information in the European pork industry: Where are we?
Назив: Food chain information in the European pork industry: Where are we?
Аутори: Bonardi, Silvia; Blagojevic, Bojan J  ; Belluco, Simone; Roasto, Mati; Gomes-Neves, Eduarda; Vagsholm, Ivar
Година: 2021
Публикација: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
ISSN: 0924-2244 Trends in Food Science and Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 118 str. 833-839
DOI: 10.1016/j.tifs.2021.10.030
WoS-ID: 000746594700007
Scopus-ID: 2-s2.0-85118853419
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/823653
Пројекат: European Cooperation in Science and Technology (COST) [18105]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

18
SCOPUSTM
1
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.