Резултати
Назив: | Food chain information in the European pork industry: Where are we? | Аутори: | Bonardi, Silvia; Blagojevic, Bojan J ; Belluco, Simone; Roasto, Mati; Gomes-Neves, Eduarda; Vagsholm, Ivar | Година: | 2021 | Публикација: | TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | ISSN: | 0924-2244 Trends in Food Science and Technology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 118 str. 833-839 | DOI: | 10.1016/j.tifs.2021.10.030 | WoS-ID: | 000746594700007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85118853419 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/823653 | Пројекат: | European Cooperation in Science and Technology (COST) [18105] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
18
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
OpenCitations
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.