Резултати

еНаука >  Резултати >  Consumption of pistachio nuts positively affects lipid profiles: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials
Назив: Consumption of pistachio nuts positively affects lipid profiles: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials
Аутори: Hadi, Amir; Asbaghi, Omid; Kazemi, Maryam; Haghighian, Hossein Khadem; Pantovic, Ana; Ghaedi, Ehsan; Abolhasani, Zadeh Firoozeh
Година: 2021
Публикација: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
ISSN: 1040-8398 Critical Reviews in Food Science and Nutrition Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 63 br. 21 str. 5358-5371
DOI: 10.1080/10408398.2021.2018569
WoS-ID: 000734254300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85121713591
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/825059
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

7
SCOPUSTM
4
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.