Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage
Naziv: Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage
Autori: Pavkov, Ivan S  ; Radojcin, Milivoj T  ; Stamenkovic, Zoran  ; Keselj, Krstan R  ; Tylewicz, Urszula; Sipos, Peter; Ponjican, Ondrej O  ; Sedlar, Aleksandar D  
Godina: 2021
Publikacija: PROCESSES
ISSN: 2227-9717 Processes Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 9 br. 2 str. 202-202
DOI: 10.3390/pr9020202
WoS-ID: 000623126400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85099718453
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/826927
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200125 (Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet)
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

14
SCOPUSTM
5
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.