Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effects of Osmotic Dehydration on the Hot Air Drying of Apricot Halves: Drying Kinetics, Mass Transfer, and Shrinkage | Аутори: | Pavkov, Ivan S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | PROCESSES | ISSN: | 2227-9717![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 2 str. 202-202 | DOI: | 10.3390/pr9020202 | WoS-ID: | 000623126400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85099718453 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/826927 | Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200125 (Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.