Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative properties of wheat flour and sugar-beet fibers
Назив: Antioxidative properties of wheat flour and sugar-beet fibers
Аутори: Sakač, Marijana  ; Šereš, Zita  ; Gyura, Julianna ; Medić, Đorđe
Година: 2007
Публикација: Proceedings, 4th International Congress "FLOUR-BREAD '07", 6th Croation Congress of Cereal Technologists, October 24-27, 2007, Opatija, Croatia
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-15-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 388-395
WoS-ID: 000258429900056
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/827521
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.