Резултати

еНаука >  Резултати >  Stabilization of sunflower and olive oils with savory (Satureja kitaibelii, Lamiaceae)
Назив: Stabilization of sunflower and olive oils with savory (Satureja kitaibelii, Lamiaceae)
Аутори: Salaj, Nebojša ; Kladar, Nebojša  ; Srđenović-Čonić, Branislava  ; Jeremić, Katarina  ; Barjaktarović, Jelena; Hitl, Maja D  ; Gavarić, Neda  ; Božin, Biljana N 
Година: 2020
Публикација: JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 3 str. 259-271
WoS-ID: 000573227300009
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/829996
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200114 (Univerzitet u Novom Sadu, Medicinski fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

11
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.