Резултати
еНаука >
Резултати >
Stabilization of sunflower and olive oils with savory (Satureja kitaibelii, Lamiaceae)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Stabilization of sunflower and olive oils with savory (Satureja kitaibelii, Lamiaceae) | Аутори: | Salaj, Nebojša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH | ISSN: | 1336-8672![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 3 str. 259-271 | WoS-ID: | 000573227300009 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/829996 | Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200114 (Univerzitet u Novom Sadu, Medicinski fakultet) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.