Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Stabilization of sunflower and olive oils with savory (Satureja kitaibelii, Lamiaceae)
Naziv: Stabilization of sunflower and olive oils with savory (Satureja kitaibelii, Lamiaceae)
Autori: Salaj, Nebojša ; Kladar, Nebojša  ; Srđenović-Čonić, Branislava  ; Jeremić, Katarina  ; Barjaktarović, Jelena; Hitl, Maja D  ; Gavarić, Neda  ; Božin, Biljana N 
Godina: 2020
Publikacija: JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 59 br. 3 str. 259-271
WoS-ID: 000573227300009
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/829996
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200114 (Univerzitet u Novom Sadu, Medicinski fakultet)
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

12
WEB OF SCIENCETM

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.