Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Effect of Selected Drying Methods and Emerging Drying Intensification Technologies on the Quality of Dried Fruit: A Review
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Effect of Selected Drying Methods and Emerging Drying Intensification Technologies on the Quality of Dried Fruit: A Review | Autori: | Radojcin, Milivoj T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2021 | Publikacija: | PROCESSES | ISSN: | 2227-9717![]() ![]() |
Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 9 br. 1 str. 132-132 | DOI: | 10.3390/pr9010132 | WoS-ID: | 000610763800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85099962682 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/830135 | Projekat: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200125 (Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet) | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | M-kategorija: | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.