Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of Selected Drying Methods and Emerging Drying Intensification Technologies on the Quality of Dried Fruit: A Review
Naziv: Effect of Selected Drying Methods and Emerging Drying Intensification Technologies on the Quality of Dried Fruit: A Review
Autori: Radojcin, Milivoj T  ; Pavkov, Ivan S  ; Bursac-Kovacevic, Danijela; Putnik, Predrag; Wiktor, Artur; Stamenkovic, Zoran  ; Keselj, Krstan R  ; Gere, Attila
Godina: 2021
Publikacija: PROCESSES
ISSN: 2227-9717 Processes Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 9 br. 1 str. 132-132
DOI: 10.3390/pr9010132
WoS-ID: 000610763800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85099962682
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/830135
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200125 (Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet)
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

52
SCOPUSTM
11
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.