Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of grape varieties on bioactive properties, phenolic composition, and mineral contents of different grape-vine leaves
Назив: | Effect of grape varieties on bioactive properties, phenolic composition, and mineral contents of different grape-vine leaves | Аутори: | Banjanin, Tijana; Uslu, Nurhan; Vasic, Zorica R; Ozcan, Mehmet Musa | Година: | 2021 | Публикација: | JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION | ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 45 br. 2 | DOI: | 10.1111/jfpp.15159 | WoS-ID: | 000600247000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85097737139 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/832170 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.