Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of grape varieties on bioactive properties, phenolic composition, and mineral contents of different grape-vine leaves
Назив: Effect of grape varieties on bioactive properties, phenolic composition, and mineral contents of different grape-vine leaves
Аутори: Banjanin, Tijana; Uslu, Nurhan; Vasic, Zorica R; Ozcan, Mehmet Musa
Година: 2021
Публикација: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 2
DOI: 10.1111/jfpp.15159
WoS-ID: 000600247000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85097737139
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/832170
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

8
SCOPUSTM
3
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.