Резултати

еНаука >  Резултати >  Fennel (Foeniculum vulgare) essential oil and supercritical fluid extracts as novel antioxidants and antimicrobial agents in beef burger processing
Назив: Fennel (Foeniculum vulgare) essential oil and supercritical fluid extracts as novel antioxidants and antimicrobial agents in beef burger processing
Аутори: Mujović, Milo; Šojić, Branislav  ; Danilović, Bojana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Ikonić, Predrag  ; Đurović, Saša  ; Milošević, Sanja  ; Bulut, Sandra  ; Đorđević, Natalija  ; Savanović, Jovo;
Година: 2023
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. 103283-103283
DOI: 10.1016/j.fbio.2023.103283
WoS-ID: 001115072100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85176953618
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/832896
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Milošević, Sanja
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.