Резултати
еНаука >
Резултати >
Fennel (Foeniculum vulgare) essential oil and supercritical fluid extracts as novel antioxidants and antimicrobial agents in beef burger processing

Назив: | Fennel (Foeniculum vulgare) essential oil and supercritical fluid extracts as novel antioxidants and antimicrobial agents in beef burger processing | Аутори: | Mujović, Milo; Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Food Bioscience | ISSN: | 2212-4292![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. 103283-103283 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2023.103283 | WoS-ID: | 001115072100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85176953618 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/832896 | Пројекат: | [451-03-47/2023-01/200051] Ministry of Science, Technological Development and Innovations of the Republic of Serbia [451-03-47/2023-01/200134] Science Fund of the Republic of Serbia [7750168] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Vojvodić, Sanja (Preuzeto iz Nasi u WoS) |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |

SCOPUSTM

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.