Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition, antioxidant properties, and in vitro digestibility of flour and ground hulls of differently coloured oat varieties
Назив: Chemical composition, antioxidant properties, and in vitro digestibility of flour and ground hulls of differently coloured oat varieties
Аутори: Nikolić, Valentina  ; Žilić, Slađana  ; Simić, Marijana  ; Kandić, Vesna  ; Sarić, Beka; Milovanović, Danka; Jovanović, Snežana  
Година: 2023
Публикација: XXII Congress, European Food Chemistry – EuroFoodChem, June 14-16, Belgrade Serbia, Book of Abstracts
Издавач: Beograd : Srpsko hemijsko društvo
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-083-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 159
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1179
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/833263
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца