Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical composition, antioxidant properties, and in vitro digestibility of flour and ground hulls of differently coloured oat varieties
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Chemical composition, antioxidant properties, and in vitro digestibility of flour and ground hulls of differently coloured oat varieties | Аутори: | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | XXII Congress, European Food Chemistry – EuroFoodChem, June 14-16, Belgrade Serbia, Book of Abstracts | Издавач: | Beograd : Srpsko hemijsko društvo | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7132-083-2![]() ![]() |
Колација: | str. 159 | URI: | http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1179 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/833263 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |