Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Chemical composition, antioxidant properties, and in vitro digestibility of flour and ground hulls of differently coloured oat varieties
Naziv: Chemical composition, antioxidant properties, and in vitro digestibility of flour and ground hulls of differently coloured oat varieties
Autori: Nikolić, Valentina  ; Žilić, Slađana  ; Simić, Marijana  ; Kandić, Vesna  ; Sarić, Beka; Milovanović, Danka; Jovanović, Snežana  
Godina: 2023
Publikacija: XXII Congress, European Food Chemistry – EuroFoodChem, June 14-16, Belgrade Serbia, Book of Abstracts
Izdavač: Beograd : Srpsko hemijsko društvo
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7132-083-2 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 159
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1179
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/833263
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca