Резултати
еНаука >
Резултати >
Bioactivity and palatability of yogurt enhanced with GABA-producing strain and industrial waste from medicinal mushroom

Назив: | Bioactivity and palatability of yogurt enhanced with GABA-producing strain and industrial waste from medicinal mushroom | Аутори: | Radić, D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | FEMS Conference on Microbiology, 2022. Belgrade, Serbia. | Издавач: | Institut za opštu i fizičku hemiju | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-914897-8-6![]() ![]() |
Колација: | str. 763 | URI: | https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/5086 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/834684 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1093 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.