Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactivity and palatability of yogurt enhanced with GABA-producing strain and industrial waste from medicinal mushroom
Назив: Bioactivity and palatability of yogurt enhanced with GABA-producing strain and industrial waste from medicinal mushroom
Аутори: Radić, D.  ; Vunduk, J.  ; Veljović, Sonja  ; Tenji, D.  ; Jovanović, N.; Vojvodić, P.; Ganić T.; Jovanović, M.  
Година: 2022
Публикација: FEMS Conference on Microbiology, 2022. Belgrade, Serbia.
Издавач: Institut za opštu i fizičku hemiju
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-914897-8-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 763
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/5086
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/834684
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1093
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.