Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactive compounds and antioxidant activity of daikon I.E. japanese and chinese red radish microgreens
Назив: Bioactive compounds and antioxidant activity of daikon I.E. japanese and chinese red radish microgreens
Аутори: Vulić, Jelena  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Ćetković, Gordana  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Travičić, Vanja  ; Stajčić, Slađana  ; Cvanić, Teodora  ; Saveljić, Anja  
Година: 2022
Публикација: 7th International Food Safety Congress ‘’Safe food for now and future’’, Istanbul, November 03-04, 2022
Издавач: Istanbul: Turkish Food Safety Association
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 145-147
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/835682
URL: https://www.foodsafetycongress.org/pdf/7_ggk_brosur_en.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Travičić, Vanja
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.