Резултати

еНаука >  Резултати >  Legume authentication method based on fatty acid composition: A case of green bean and peas
Назив: Legume authentication method based on fatty acid composition: A case of green bean and peas
Аутори: Ilić, Marko  ; Pastor, Kristian  ; Vasić, Mirjana ; Vujić, Đura ; Ačanski, Marijana  
Година: 2022
Публикација: Book of Abstracts / XIV International Conference of Chemists, Technologists and Ecologists of the Republic of Srpska, Banja Luka, October 21-22, 2022
Издавач: Banja Luka: University of Banja Luka, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99938-54-96-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 104-104
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/835740
URL: https://savjetovanje.tf.unibl.org/home/digital-library/book-of-abstracts/
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Pastor, Kristian
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.