Резултати

еНаука >  Резултати >  Risk assessment in food production chain: Part3 – meat and meat products
Назив: Risk assessment in food production chain: Part3 – meat and meat products
Аутори: Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Janić, Hajnal Elizabet  ; Novaković, Aleksandra  ; Radusin, Tanja 
Година: 2011
Публикација: 2nd CEFSER Workshop “Persistent organic pollutants in food and environment".26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology.BIOXEN seminar “Novel approaches for environmental protection", 1, Novi Sad, Srbija, 2011, 08. sep - 10. sep
Издавач: Novi Sad : Tehnološki fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80-995-93-9 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 43-43
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/835971
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
(Preuzeto iz KNR-a) Janić Hajnal, Elizabet
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.