Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize

Naziv: | Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize | Ostali nazivi: | Optimization of the production process of traditional fermented sausages using modern methods of sensory analysis | Autori: | Simunović, Stefan ![]() ![]() |
Mentor: | Tomašević, Igor ![]() ![]() |
Ostala autorstva: | Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2022 | Publikacija: | Универзитет у Београду | Izdavač: | Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет | Tip rezultata: | Doktorska disertacija | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21778 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/836746 |
M-kategorija: | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |