Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize
Naziv: Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize
Ostali nazivi: Optimization of the production process of traditional fermented sausages using modern methods of sensory analysis
Autori: Simunović, Stefan  
Mentor: Tomašević, Igor  
Ostala autorstva: Đekić, Ilija  ; Živković, Dušan  ; Šmigić, Nada  ; Stajić, Slaviša  
Godina: 2022
Publikacija: Универзитет у Београду
Izdavač: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Tip rezultata: Doktorska disertacija
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21778
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/836746
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca