Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize
Назив: Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize
Остали називи: Optimization of the production process of traditional fermented sausages using modern methods of sensory analysis
Аутори: Simunović, Stefan  
Ментор: Tomašević, Igor  
Остала ауторства: Đekić, Ilija  ; Živković, Dušan  ; Šmigić, Nada  ; Stajić, Slaviša  
Година: 2022
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21778
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/836746
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца