Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize

Назив: | Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize | Остали називи: | Optimization of the production process of traditional fermented sausages using modern methods of sensory analysis | Аутори: | Simunović, Stefan ![]() ![]() |
Ментор: | Tomašević, Igor ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21778 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/836746 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |