Резултати
Назив: | Encapsulation technology of lactic acid bacteria in food fermentation | Аутори: | Radosavljević, Miloš ; Lević, Steva ; Pejin, Jelena ; Mojović, Ljiljana ; Nedović, Viktor | Уредници: | Ramesh C. Ray; Spiros Paramithiotis; Vasco Ariston de Carvalho Azevedo; Didier Montet | Година: | 2022 | Публикација: | Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology: Innovations and Functional Aspects (A volume in Applied Biotechnology Reviews), Chapter 17 | Издавач: | Elsevier Science | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-0-323-89875-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 319-347 | DOI: | 10.1016/B978-0-323-89875-1.00015-8 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85140059871 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/837246 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Radosavljević, Miloš | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.