Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation technology of lactic acid bacteria in food fermentation
Назив: Encapsulation technology of lactic acid bacteria in food fermentation
Аутори: Radosavljević, Miloš  ; Lević, Steva  ; Pejin, Jelena  ; Mojović, Ljiljana  ; Nedović, Viktor  
Уредници: Ramesh C. Ray; Spiros Paramithiotis; Vasco Ariston de Carvalho Azevedo; Didier Montet
Година: 2022
Публикација: Lactic Acid Bacteria in Food Biotechnology: Innovations and Functional Aspects (A volume in Applied Biotechnology Reviews), Chapter 17
Издавач: Elsevier Science
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-0-323-89875-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 319-347
DOI: 10.1016/B978-0-323-89875-1.00015-8
Scopus-ID: 2-s2.0-85140059871
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/837246
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Radosavljević, Miloš
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

11
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.