Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory characteristics of white chocolate with resistant starch
Назив: Sensory characteristics of white chocolate with resistant starch
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Šurlan, Jelena  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  ; Zarić, Danica  
Година: 2022
Публикација: CEFood Congress Book / 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment (CEFood 2022), Čatež ob Savi, September 27-30, 2022
Издавач: Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-95942-1-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 194-194
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/841198
URL: https://peter-raspor.eu/wp-content/uploads/2022/10/Knjiga-splet.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.