Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Sensory characteristics of white chocolate with resistant starch | Аутори: | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | CEFood Congress Book / 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment (CEFood 2022), Čatež ob Savi, September 27-30, 2022 | Издавач: | Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-961-95942-1-6![]() ![]() |
Колација: | str. 194-194 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/841198 | URL: | https://peter-raspor.eu/wp-content/uploads/2022/10/Knjiga-splet.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.