Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Bioactivity of salt mixture seasoned with powdered cereal sprouts | Аутори: | Tumbas Šaponjac, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Abstract book, 4th International Congress "Food Tecnology, Quality and Safety" - Foodtech congress, 23-25.10.2018, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4![]() ![]() |
Колација: | str. 192-192 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/845627 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Travičić, Vanja | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.