Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactivity of salt mixture seasoned with powdered cereal sprouts
Назив: Bioactivity of salt mixture seasoned with powdered cereal sprouts
Аутори: Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Šeregelj, Vanja  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Ćetković, Gordana  ; Vulić, Jelena  ; Stajčić, Slađana  
Година: 2018
Публикација: Abstract book, 4th International Congress "Food Tecnology, Quality and Safety" - Foodtech congress, 23-25.10.2018, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 192-192
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/845627
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Travičić, Vanja
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.