Резултати
еНаука >
Резултати >
Role of protease from penicillium roqueforti in the modification of cheese slurry and trappist cheese ripening
Назив: | Role of protease from penicillium roqueforti in the modification of cheese slurry and trappist cheese ripening | Аутори: | Vujičić I.; Škrinjar M.; Vulić M. | Година: | 1996 | Публикација: | Acta Alimentaria | ISSN: | 0139-3006 Acta Alimentaria Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Scopus-ID: | 2-s2.0-0030364032 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/845998 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11555 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.