Резултати

еНаука >  Резултати >  Structure of beef Longissimus dorsi muscle frozen at various temperatures: Part 1-histological changes in muscle frozen at -10, -22, -33, -78, -115 and -196°C
Назив: Structure of beef Longissimus dorsi muscle frozen at various temperatures: Part 1-histological changes in muscle frozen at -10, -22, -33, -78, -115 and -196°C
Аутори: Rahelić, S.; Puač, S.; Gawwad, A.
Година: 1985
Публикација: Meat Science
ISSN: 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 2 str. 63-72
DOI: 10.1016/0309-1740(85)90082-8
Scopus-ID: 2-s2.0-0041484947
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/12113
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846086
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

40
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.