Резултати
еНаука >
Резултати >
Structure of beef Longissimus dorsi muscle frozen at various temperatures: Part 1-histological changes in muscle frozen at -10, -22, -33, -78, -115 and -196°C
Назив: | Structure of beef Longissimus dorsi muscle frozen at various temperatures: Part 1-histological changes in muscle frozen at -10, -22, -33, -78, -115 and -196°C | Аутори: | Rahelić, S.; Puač, S.; Gawwad, A. | Година: | 1985 | Публикација: | Meat Science | ISSN: | 0309-1740 Meat Science Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 2 str. 63-72 | DOI: | 10.1016/0309-1740(85)90082-8 | Scopus-ID: | 2-s2.0-0041484947 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/12113 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846086 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
40
SCOPUSTM
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.