Резултати

еНаука >  Резултати >  The mechanism of pyrrole, pyrazine and pyridine formation in non-enzymic browning reaction
Назив: The mechanism of pyrrole, pyrazine and pyridine formation in non-enzymic browning reaction
Аутори: Milić B.; Piletić M.
Година: 1984
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 3 str. 165-180
DOI: 10.1016/0308-8146(84)90071-2
Scopus-ID: 2-s2.0-0011915913
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846551
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/10293
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

36
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.