Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The mechanism of pyrrole, pyrazine and pyridine formation in non-enzymic browning reaction
Naziv: The mechanism of pyrrole, pyrazine and pyridine formation in non-enzymic browning reaction
Autori: Milić B.; Piletić M.
Godina: 1984
Publikacija: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 13 br. 3 str. 165-180
DOI: 10.1016/0308-8146(84)90071-2
Scopus-ID: 2-s2.0-0011915913
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846551
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/10293
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

36
SCOPUSTM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.