Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial activity of phenolic extracts from olive leaves and grape skins and seeds - Impact of encapsulation
Назив: | Antimicrobial activity of phenolic extracts from olive leaves and grape skins and seeds - Impact of encapsulation | Аутори: | Tadić, Đorđe; Čadež, Neža; Ota, Ajda; Butinar, Bojan; Trošt, Kajetan; Pajin, Biljana ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Издавач: | University of Novi Sad Institute of Food Technology in Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | Scopus-ID: | 2-s2.0-84925989809 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846559 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5706 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.