Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial activity of phenolic extracts from olive leaves and grape skins and seeds - Impact of encapsulation
Назив: Antimicrobial activity of phenolic extracts from olive leaves and grape skins and seeds - Impact of encapsulation
Аутори: Tadić, Đorđe; Čadež, Neža; Ota, Ajda; Butinar, Bojan; Trošt, Kajetan; Pajin, Biljana  ; Raspor, Peter; Poklar Ulrih, Nataša; Smole Možina, Sonja
Година: 2012
Издавач: University of Novi Sad Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
Scopus-ID: 2-s2.0-84925989809
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846559
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5706
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.