Резултати
еНаука >
Резултати >
Augmenting Functional and Sensorial Quality Attributes of Kefir through Fortification with Encapsulated Blackberry Juice

Назив: | Augmenting Functional and Sensorial Quality Attributes of Kefir through Fortification with Encapsulated Blackberry Juice | Аутори: | Travičić, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Издавач: | Basel: MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 22 str. Art. No 4163 | DOI: | 10.3390/foods12224163 | WoS-ID: | 001120905500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85178348202 | PMID: | 38002220 | PMCID: | 10670563 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846818 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Travičić, Vanja | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.