Резултати

еНаука >  Резултати >  Augmenting Functional and Sensorial Quality Attributes of Kefir through Fortification with Encapsulated Blackberry Juice
Назив: Augmenting Functional and Sensorial Quality Attributes of Kefir through Fortification with Encapsulated Blackberry Juice
Аутори: Travičić, Vanja  ; Šovljanski, Olja  ; Tomić, Ana  ; Perović, Milica  ; Milošević, Maja ; Ćetković, Nenad  ; Antov, Mirjana  
Година: 2023
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 22 str. Art. No 4163
DOI: 10.3390/foods12224163
WoS-ID: 001120905500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85178348202
PMID: 38002220
PMCID: 10670563
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/846818
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Travičić, Vanja
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

10
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.