Резултати

еНаука >  Резултати >  Cell surfaces hydrophobicity create potential for yeast Candida spp. and Pichia spp. to adhere to different surfaces
Назив: Cell surfaces hydrophobicity create potential for yeast Candida spp. and Pichia spp. to adhere to different surfaces
Hidrofobnost celičen površine ustvarja potencial za vezavo kvasovk Candida spp. in Pichia spp. na različne podlage
Аутори: Tomičić, Ružica  ; Kurinčič, Marija; Raspor, Peter
Уредници: Peter Raspor; Mateja Ambrožič; Sonja Smole Možina
Година: 2015
Публикација: Zbornik povzetkov - Book of Abstracts / Svetovni dan hrane 2015 - World Food Day 2015 / 2. letna konferenca - 2nd annual conference »Hrana in prehrana za zdravje« - »Food and Nutrition for Health, « Mediteranska hrana in prehrana - Mediterranean Food and Nutrition, Portorož, 16 & 17. October 2015
Издавач: Izola: Univerza na Primorskem, Fakulteta za vede o zdravju, Inštitut za živila, prehrano in zdravje
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-93845-3-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 73-73
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/847237
URL: https://www.trafoon.org/sites/trafoon.org/files/download/822/book_of_abstracts_portoroz.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Tomičić, Ružica
Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.