Резултати
еНаука >
Резултати >
Cell surfaces hydrophobicity create potential for yeast Candida spp. and Pichia spp. to adhere to different surfaces
Назив: | Cell surfaces hydrophobicity create potential for yeast Candida spp. and Pichia spp. to adhere to different surfaces Hidrofobnost celičen površine ustvarja potencial za vezavo kvasovk Candida spp. in Pichia spp. na različne podlage |
Аутори: | Tomičić, Ružica ; Kurinčič, Marija; Raspor, Peter | Уредници: | Peter Raspor; Mateja Ambrožič; Sonja Smole Možina | Година: | 2015 | Публикација: | Zbornik povzetkov - Book of Abstracts / Svetovni dan hrane 2015 - World Food Day 2015 / 2. letna konferenca - 2nd annual conference »Hrana in prehrana za zdravje« - »Food and Nutrition for Health, « Mediteranska hrana in prehrana - Mediterranean Food and Nutrition, Portorož, 16 & 17. October 2015 | Издавач: | Izola: Univerza na Primorskem, Fakulteta za vede o zdravju, Inštitut za živila, prehrano in zdravje | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-961-93845-3-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 73-73 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/847237 | URL: | https://www.trafoon.org/sites/trafoon.org/files/download/822/book_of_abstracts_portoroz.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Tomičić, Ružica Migrirano iz RIS podataka |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.