Резултати

еНаука >  Резултати >  Working Principles and Use of Chitosan for Food Component Encapsulation
Назив: Working Principles and Use of Chitosan for Food Component Encapsulation
Аутори: Bravo‐Arrepol, Gastón; Katsarov, Plamen Dimitrov; Asenova‐Pilicheva, Bissera; Lukova, Paolina Kancheva‐; Escobar‐Avello, Danilo; Peniche, Hazel; García, Lorenzo; Peniche‐Covas, Carlos; Michaud, Philippe; Delattre, Cédric;
Година: 2023
Публикација: Materials Science and Engineering in Food Product Development
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 9781119860358 Претражи идентификатор
Колација: str. 161-209
DOI: 10.1002/9781119860594.ch9
Scopus-ID: 2-s2.0-85160978863
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/849672
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Nešić, Aleksandra
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.