Резултати

Назив: | Working Principles and Use of Chitosan for Food Component Encapsulation | Аутори: | Bravo‐Arrepol, Gastón; Katsarov, Plamen Dimitrov; Asenova‐Pilicheva, Bissera; Lukova, Paolina Kancheva‐; Escobar‐Avello, Danilo; Peniche, Hazel; García, Lorenzo; Peniche‐Covas, Carlos; Michaud, Philippe; Delattre, Cédric; | Година: | 2023 | Публикација: | Materials Science and Engineering in Food Product Development | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 9781119860358![]() ![]() |
Колација: | str. 161-209 | DOI: | 10.1002/9781119860594.ch9 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85160978863 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/849672 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Nešić, Aleksandra | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.