Резултати

еНаука >  Резултати >  Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions
Назив: Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions
Аутори: Dokić, Petar ; Sovilj (rođ. Kler), Verica ; Dokić, Ljubica  ; Petrović, Lidija  
Година: 2002
Публикација: Abstract Book of 8th Conference on Colloid Chemistry, Keszthely, Hungary, 18-20. September, 2002
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-3-540-40658-1 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/850148
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Lidija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.