Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions | Autori: | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2002 | Publikacija: | Abstract Book of 8th Conference on Colloid Chemistry, Keszthely, Hungary, 18-20. September, 2002 | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-3-540-40658-1![]() ![]() |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/850148 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Lidija | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.