Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions
Naziv: Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions
Autori: Dokić, Petar ; Sovilj (rođ. Kler), Verica ; Dokić, Ljubica  ; Petrović, Lidija  
Godina: 2002
Publikacija: Abstract Book of 8th Conference on Colloid Chemistry, Keszthely, Hungary, 18-20. September, 2002
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-3-540-40658-1 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/850148
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Lidija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.