Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj brzog hlađenja polutki svinja i ranijeg otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. Semimembranosus

Назив: | Uticaj brzog hlađenja polutki svinja i ranijeg otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. Semimembranosus | Аутори: | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 50 br. 5-6 str. 304-315 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852297 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Peulić, Tatjana | М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.