Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Uticaj brzog hlađenja polutki svinja i ranijeg otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. Semimembranosus
Naziv: Uticaj brzog hlađenja polutki svinja i ranijeg otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. Semimembranosus
Autori: Tomović, Vladimir  ; Petrović, Ljiljana ; Džinić, Natalija ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  
Godina: 2009
Publikacija: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 50 br. 5-6 str. 304-315
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852297
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz KNR-a) Peulić, Tatjana
M-kategorija: 
51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.