Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified Atmosphere
Назив: Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified Atmosphere
Аутори: Milijašević, Babić Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Lilić, Slobodan  ; Borović, Branka  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Jovanović, Jelena  ; Lukić, Mirjana  
Уредници: Dr Vesna Đorđević
Година: 2023
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Faculty of Philology, University of Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 64 br. 2 str. 350-353
DOI: 10.18485/meattech.2023.64.2.66
Scopus-ID: 2-s2.0-85179115871
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852703
https://unilib.phaidrabg.rs/o:3350
URL: http://dx.doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.66
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Jovanović, Jelena
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.