Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified Atmosphere
Назив: | Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified Atmosphere | Аутори: | Milijašević, Babić Jelena ; Milijašević, Milan ; Lilić, Slobodan ; Borović, Branka ; Đinović-Stojanović, Jasna ; Jovanović, Jelena ; Lukić, Mirjana | Уредници: | Dr Vesna Đorđević | Година: | 2023 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Faculty of Philology, University of Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 64 br. 2 str. 350-353 | DOI: | 10.18485/meattech.2023.64.2.66 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85179115871 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852703 https://unilib.phaidrabg.rs/o:3350 |
URL: | http://dx.doi.org/10.18485/meattech.2023.64.2.66 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Jovanović, Jelena | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.