Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory parameters and instrumentally measured colou
Назив: | Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory parameters and instrumentally measured colou | Аутори: | Lazic, Brankovic Ivana | Година: | 2016 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 57 br. 1 str. 22-26 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/852745 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Branković Lazić, Ivana | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.