Резултати
еНаука >
Резултати >
Sadržaj holesterola i ukupne masti u sirovom i termički tretiranom komercijalno proizvedenom pilećem mesu sa dve farme
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Sadržaj holesterola i ukupne masti u sirovom i termički tretiranom komercijalno proizvedenom pilećem mesu sa dve farme | Аутори: | Vranić Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Tehnologija mesa, vol.55, br.2, str.130-141, 2014. ISSN 0494-9846; UDK: 664.9:614.31:637.5(05). | Тип резултата: | Научни чланак | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856052 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Milićević, Dragan | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.