Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical quality parameters (water, protein, fat, NaCl ash and nitrites) in fermented sausage with the addition of Yersinia enterocolitica

Назив: | Chemical quality parameters (water, protein, fat, NaCl ash and nitrites) in fermented sausage with the addition of Yersinia enterocolitica | Аутори: | Mitrovic Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | IOP Conference Series: Earth and Environmental Science | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 854 br. 1 str. 012061-012061 | DOI: | 10.1088/1755-1315/854/1/012061 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85120414378 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856088 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Đorđević, Vesna | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.