Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical quality parameters (water, protein, fat, NaCl ash and nitrites) in fermented sausage with the addition of Yersinia enterocolitica
Назив: Chemical quality parameters (water, protein, fat, NaCl ash and nitrites) in fermented sausage with the addition of Yersinia enterocolitica
Аутори: Mitrovic Radmila  ; Jankovic Vesna  ; Ciric Jelena  ; Djordjevic Vesna  ; Lj Juric, Z; Mitrovic-Stanivuk, M R; Baltic Branislav  
Година: 2021
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 854 br. 1 str. 012061-012061
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012061
Scopus-ID: 2-s2.0-85120414378
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856088
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Đorđević, Vesna
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.