Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of different gas compositions on the color estimations of MAP packed pork chops
Назив: Effects of different gas compositions on the color estimations of MAP packed pork chops
Аутори: Djordjevic, Vesna Ž.  ; Lukić, Mirjana  ; Petronijević, Radivoj  ; Petrović, Zoran  ; Dragica Karan  ; Trbović, Dejana  ; Parunović, Nenad  
Година: 2015
Публикација: Proceedia food science 5, p. 168-171, International 58th meat industry conference
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856458
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.