Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in Biogenic Amines Content During Processing of Traditional Sausage Sjenički sudžuk
Назив: Changes in Biogenic Amines Content During Processing of Traditional Sausage Sjenički sudžuk
Аутори: Delić, Jovana  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Peulić, Tatjana  ; Ćućević, Nedim; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja
Година: 2022
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/208
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856835
Пројекат: Истраживање савремених биотехнолошких поступака у производњи хране за животиње у циљу повећања конкурентности, квалитета и безбедности хране
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.