Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in Biogenic Amines Content During Processing of Traditional Sausage Sjenički sudžuk

Назив: | Changes in Biogenic Amines Content During Processing of Traditional Sausage Sjenički sudžuk | Аутори: | Delić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/208 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856835 |
Пројекат: | Истраживање савремених биотехнолошких поступака у производњи хране за животиње у циљу повећања конкурентности, квалитета и безбедности хране | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.