Резултати

еНаука >  Резултати >  Textural properties of wild pasta supplemented with garlic
Назив: Textural properties of wild pasta supplemented with garlic
Аутори: Kojić, Jovana  ; Šimurina, Olivera  ; Pojić, Milica  ; Krulj, Jelena  ; Škrobot, Dubravka  ; Stupar, Alena  ; Filipčev, Bojana  
Година: 2022
ISSN 2637-3298 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/383
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856870
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.