Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the homofermentative lactic acid bacteria and enzymes on the nutritional value, health safety, and aerobic deterioration of the different maize hybrid silages
Назив: The influence of the homofermentative lactic acid bacteria and enzymes on the nutritional value, health safety, and aerobic deterioration of the different maize hybrid silages
Аутори: Ivetić, Aleksandra  ; Stojanović, Bojan  ; Puvača, Nikola  ; Radulović, Stamen  ; Ćosić, Milivoje  ; Bajagić, Marija; Petrujkić, Branislav  
Година: 2024
Публикација: Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, Athens – Greece.
ISSN: 1792-2720 JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 75 br. 3 str. 7871-7886
DOI: 10.12681/jhvms.35678
WoS-ID: 001415696200009
Scopus-ID: 2-s2.0-85208599416
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/857560
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4672
Пројекат: Ministry of Sci-ence, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-47/2023-01/200143]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Ivetić, Aleksandra
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.