Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of the homofermentative lactic acid bacteria and enzymes on the nutritional value, health safety, and aerobic deterioration of the different maize hybrid silages

Назив: | The influence of the homofermentative lactic acid bacteria and enzymes on the nutritional value, health safety, and aerobic deterioration of the different maize hybrid silages | Аутори: | Ivetić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, Athens – Greece. | ISSN: | 1792-2720![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 75 br. 3 str. 7871-7886 | DOI: | 10.12681/jhvms.35678 | WoS-ID: | 001415696200009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85208599416 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/857560 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4672 |
Пројекат: | Ministry of Sci-ence, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-47/2023-01/200143] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Ivetić, Aleksandra | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.