Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of the homofermentative lactic acid bacteria and enzymes on the nutritional value, health safety, and aerobic deterioration of the different maize hybrid silages
Назив: | The influence of the homofermentative lactic acid bacteria and enzymes on the nutritional value, health safety, and aerobic deterioration of the different maize hybrid silages | Аутори: | Ivetić, Aleksandra ; Stojanović, Bojan; Puvača, Nikola; Radulović, Stamen; Ćosić, Milivoje ; Bajagić, Marija; Petrujkić, Branislav | Година: | 2024 | Публикација: | Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, Athens – Greece. | ISSN: | 1792-2720 JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/857560 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Ivetić, Aleksandra | Напомена: | Prihvaćeno za objavljivanje 3.11.2023. Broj rukopisa: 35678. Dodeljen DOI : 10.12681/jhvms.35678. Rad će biti objavljen 2024. godine | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.