Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the homofermentative lactic acid bacteria and enzymes on the nutritional value, health safety, and aerobic deterioration of the different maize hybrid silages
Назив: The influence of the homofermentative lactic acid bacteria and enzymes on the nutritional value, health safety, and aerobic deterioration of the different maize hybrid silages
Аутори: Ivetić, Aleksandra  ; Stojanović, Bojan; Puvača, Nikola; Radulović, Stamen; Ćosić, Milivoje  ; Bajagić, Marija; Petrujkić, Branislav
Година: 2024
Публикација: Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, Athens – Greece.
ISSN: 1792-2720 JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/857560
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Ivetić, Aleksandra
Напомена: Prihvaćeno za objavljivanje 3.11.2023. Broj rukopisa: 35678. Dodeljen DOI : 10.12681/jhvms.35678. Rad će biti objavljen 2024. godine
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.