Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products
Назив: | Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products | Аутори: | Cvetković, Biljana ; Filipčev, Bojana ; Bodroža-Solarov, Marija ; Bardić, Željko ; Sakač, Marijana | Година: | 2009 | Публикација: | Food Processing, Quality and Safety | ISSN: | 1821-0554 Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad, Srbija: Institute for Food Technology, University of Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 36 br. 1-2 str. 15-19 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859899 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.