Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products
Назив: Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Bardić, Željko ; Sakač, Marijana  
Година: 2009
Публикација: Food Processing, Quality and Safety
ISSN: 1821-0554 Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad, Srbija: Institute for Food Technology, University of Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 36 br. 1-2 str. 15-19
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859899
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.