Резултати

еНаука >  Резултати >  Technological quality of biofermented white cabbage, cultivar Futoški
Назив: Technological quality of biofermented white cabbage, cultivar Futoški
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Bardić, Željko ; Jokanović, Marija  ; Mastilović, Jasna  
Година: 2008
Публикација: Food Processing, Quality and Safety
ISSN: 1821-0554 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 35 br. 2 str. 93-97
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/859901
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Cvetković, Biljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.